Selder , Schaaldieren , Vis , Melk en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de vis in gelijke hapklare stukken; zodat alles even snel gaar is.
-
Reinig de wortel, prei en selder en snij in julienne. Bind de kruiden samen met keukentouw.
-
Schil de aardappelen en snij in gelijke stukken. Kook ze gaar in licht gezouten water. Giet ze af en hou warm.
-
Breng de visbouillon met de wijn aan de kook. Voeg het kruidentuiltje en de in julienne gesneden groenten toe. Laat kort koken en leg de stukken vis erbij. Draai het vuur lager en laat in 5 minuten garen.
-
Klop de room los met de eidooiers (= liaison).
-
Verdeel de aardappelen over voorverwarmde diepe borden. Haal de groenten en vis uit de bouillon en verdeel over de borden.
-
Verwijder het kruidentuiltje en schep 1 pollepel bouillon bij de liaison en roer stevig. Haal de pan van het vuur en giet de aangelengde liaison voorzichtig al roerend door de rest van de bouillon. Kruid met versgemalen zwarte peper en zeezout.
-
Schep de soep over de vis en groenten. Werk af met grijze garnalen en plukjes kervel.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven