Waterzooi met zeetongrolletjes, grijze garnalen & koriander
Schaaldieren en Vis. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de wortelen en rasp fijn. Schil de courgette met een dunschiller en snij de donkergroene schil in zeer fijne reepjes.
-
Breng de kokosmelk, visfumet, sap en zeste van de limoen aan de kook. Voeg korianderblaadjes toe en mix. Giet door een fijne puntzeef en hou warm.
-
Stoom de opgerolde tongfilets gaar in een stoommandje.
-
Breng de saus aan de kook, voeg de julienne van de wortel en courgette toe.
-
Serveer de saus in een diep bord en schik in het midden 3 gestoomde tongrolletjes. Werk af met grijze garnalen en enkele korianderblaadjes.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven