Watermeloenmargarita

Watermeloenmargarita

Allergenen

zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Leg de jalapeñoschijfjes in de suikersiroop en laat min. 1 u trekken.

  2. Schil de watermeloen en snij in blokjes. Vries 200 g watermeloenblokjes in (voor stap 6).

  3. Mix 350 g watermeloenblokjes met de tequila, triple sec, limoensap en vanillesuiker.

  4. Halveer de limoen. Snij een halve limoen in fijne schijfjes.

  5. Meng het zout met de suiker en het chilipoeder. Wrijf met de overige limoenhelft rond de rand van elk glas. Dop de glasrand in het zoutmengsel.

  6. Verdeel de bevroren watermeloenblokjes over de glazen. Vul aan met de cocktail. Werk af met 2 uitgelekte schijfjes jalapeño en een schijfje limoen.