Kan allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
De dag voordien: snij het vruchtvlees van de watermeloen in kleine blokjes. Snipper de verse munt fijn. Meng onder elkaar en laat bevriezen in de diepvries.
-
Plet de watermeloen en munt met een vork tot een kruimelige bevroren massa. Herhaal dit een 4-tal keer tot je een bevroren emulsie krijgt.
-
Rooster de pijnboompitten goudbruin.
-
Afwerking: snipper de rucola fijn. Snij de parmaham in fijne reepjes. Verbrokkel de fetakaas in kleine stukjes.
-
Leg op de bodem van de glaasjes wat van de parmaham en daarop een beetje rucola en wat fetakaas. Strooi er wat pijnboompitten over.
-
Werk af met een mooie schep van de watermeloengranité.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven