Vis , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de ui en snipper grof. Was het preigroen grondig. Snij grof. Schil de aardappel en snij in grove stukken.
-
Verhit wat boter in een kookpot. Bak de ui glazig. Voeg tijm toe. Roer de prei erdoor.
-
Blus met kippenbouillon en voeg de stukken aardappel toe. Breng aan de kook en laat 20 min rustig sudderen onder deksel.
-
Roer de waterkers (met steeltjes) door de soep en mix fijn. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Snij de forel in stukken van 3 x 8 cm.
-
Lepel wat verse kaas in een soepbord. Schik de forel erbij. Lepel de soep errond. Werk af met tuinkers en zwarte peper.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven