Melk en Weekdieren. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Haal de sint-jakobsvruchten uit de diepvries en laat ontdooien.
-
Pluk en spoel de waterkers. Pel de sjalot en snij fijn. Fruit de sjalotsnippers in boter.
-
Voeg de waterkers toe. Kruid met peper en zout en wat nootmuskaat.
-
Voeg, als de waterkers zacht is, de room toe. Laat 2 à 3 minuten inkoken.
-
Pureer in de blender of met staafmixer. Voeg, indien de crème te dik is, een weinig kippenbouillon toe.
-
Giet de crème in ondiepe borden.
-
Gril de sint-jacobsvruchten in een weinig olijfolie aan beide kanten. Serveer per bord 2 sint-jakobsnootjes.
-
Werk af met wat versgemalen zwarte peper en een plukje kervel of blaadje waterkers.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven