Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de vanillestok in de lengte middendoor en voeg samen met de kaneelstokjes en de vanillesuiker bij de melk.
-
Breng de melk op een matig vuur tegen de kook aan. Laat 5 minuten trekken (niet koken). Haal van het vuur, dek de pan af en laat 10 minuten rusten zodat de smaken zich kunnen vermengen.
-
Schraap met de punt van een scherp mes het merg uit de vanillestokken en roer door de melk. Verwijder de kaneelstokjes.
-
Schenk in kopjes en werk af met wat extra kaneelpoeder.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven