Warme vanille – kaneel melk

Allergenen
Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de vanillestok in de lengte middendoor en voeg samen met de kaneelstokjes en de vanillesuiker bij de melk.
-
Breng de melk op een matig vuur tegen de kook aan. Laat 5 minuten trekken (niet koken). Haal van het vuur, dek de pan af en laat 10 minuten rusten zodat de smaken zich kunnen vermengen.
-
Schraap met de punt van een scherp mes het merg uit de vanillestokken en roer door de melk. Verwijder de kaneelstokjes.
-
Schenk in kopjes en werk af met wat extra kaneelpoeder.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Blijf op de hoogte van onze acties
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
Inschrijven