Warme rijstsalade met venkel, erwtjes, broccoli, paprika en lente-ui
Allergenen
Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Reinig de groenten. Snipper de lente-ui fijn. Snij de paprika in fijne, lange repen. Snij de venkels in blokjes. Verdeel de broccoli in kleine roosjes.
-
Kook de rijst gaar zoals aangegeven op de verpakking.
-
Kook de broccoliroosjes en erwtjes apart beetgaar.
-
Stoof de venkelblokjes, paprikarepen en fijngesnipperde lente-ui aan in hete olijfolie.
-
Meng alle groenten onder de gare rijst en kruid met paprikapoeder, Provençaalse kruiden, peper en zout.
-
Serveer in kommetjes of individuele porties.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Nog meer om te ontdekken
Naar het receptenoverzichtBlijf op de hoogte van onze acties
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven