noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Warm de oven voor op 180°C.
-
Smeer de taartvorm in met boter. Bedek de bodem van de taartvorm met het kruimeldeeg. Prik de bodem enkele keren in met een vork. Strijk de abrikozenconfituur open op de bodem.
-
Vul de taartvorm met de appelcompote en strooi de rozijntjes erover.
-
Bestrooi met kaneelpoeder, maar zeker niet overdrijven.
-
Meng het eiwit met de suiker en amandelschilfers. Bedek de taart volledig met het mengsel.
-
Zet de taart in de voorverwarmde oven. Bak gedurende ± 40 minuten.
-
Haal uit de oven en laat afkoelen als je ze niet meteen gaat eten.
-
Snij de taart in stukken. Warm de stukken op in de oven.
-
Schik een stukje taart op het bord met daarbij een bolletje vanille-ijs. Werk af met bloemsuiker en een takje munt.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven