Allergenen
Mosterd. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Stoom de krieltjes samen met de bloemkool en broccoli beetgaar.
-
Kook de boontjes beetgaar in gezouten water.
-
Snij de lente-ui, komkommer, radijsjes en kerstomaten in stukjes.
-
Maak een dressing met de mosterd, witte wijnazijn en olijfolie. Kruid met peper en zout.
-
Meng de dressing onder de warme groenten. Meng dan de rauwe groenten onder de salade.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Blijf op de hoogte van onze acties
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven