Vis. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de kappertjes en augurkjes fijn. Snipper de bieslook en peterselie fijn. Pel de sjalot en snipper eveneens fijn.
-
Meng de mayonaise met de kappertjes, augurkjes, peterselie, bieslook en sjalot tot een mooie tartaar. Kruid met peper en zout.
-
Leg een vel aluminiumfolie op de rooster van de barbecue en wrijf in met olijfolie.
-
Leg de maatjes erop en verwarm ze (dit kan ook kort in de oven op 180°C).
-
Serveer de warme maatjes met de tartaarsaus.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven