Allergenen
Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij ½ appel in dunne schijfjes met een mandoline.
-
Plaats min. 8 u op een rooster in de oven op 70°C.
-
Meng het kaneelpoeder met de suiker.
-
Dop de rand van de kop in wat appelsap en in de kaneelsuiker.
-
Was de gember en snij in fijne schijfjes.
-
Breng het appelsap met de gember aan de kook en laat 5 min rustig koken.
-
Leg het kaneelstokje en de steranijs in de kop, samen met een schijfje appel.
-
Zeef het warme appelsap erover.
-
Serveer met de appelchips.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Blijf op de hoogte van onze acties
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven