noten en Pindanoten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 160°C.
-
Deeg: hak de noten met ½ van de suiker fijn in een keukenrobot.
-
Klop de eiwitten stijf en voeg de resterende suiker er beetje bij beetje bij. Klop ± 5 min.
-
Spatel het notenmengsel onder de eiwitten.
-
Smeer de bakvorm in met boter.
-
Leg een cirkel bakpapier op de bodem van de bakvorm en smeer het bakpapier in met zachte boter.
-
Giet van het deeg in de vorm.
-
Zet in de oven en bak 35 min.
-
Haal het deeg uit de oven en uit de vorm en laat afkoelen op een rooster.
-
Bak de twee andere delen deeg op dezelfde manier.
-
Crème: klop de room stijf met de suiker en pindakaas.
-
Leg 1 laag gebakken deeg op een taartschotel.
-
Bestrijk het deeg met ½ van de crème.
-
Leg een laag gebakken deeg op de crème.
-
Bestrijk het deeg met de resterende crème.
-
Leg een laag gebakken deeg op de crème. Je hebt nu 3 lagen.
-
Afwerking: smelt de chocolade met de boter en room op een laag vuur.
-
Giet de chocolade op de bovenste laag van de taart en verdeel 12 walnoten over de chocolade. Hak de overige noten fijn en strooi over de taart.
-
Plaats de taart minstens 30 min in de koelkast alvorens te serveren.
-
Serveer de taart rechtstreeks uit de koelkast.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven