noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Hak de walnoten in stukjes.
-
Bestrijk de bakvorm licht met boter en bekleed met bakpapier dat je erover laat hangen.
-
Klop de eieren met de suiker romig.
-
Smelt de chocolade met de boter au bain-marie en spatel door het eimengsel.
-
Voeg het vanille-extract, cacaopoeder, een snuif zout en de gezeefde bloem toe. Meng stevig door elkaar en schep de stukjes noot erdoor.
-
Giet het deeg in de bakvorm. Zet in de voorverwarmde oven en bak 30 min. De bovenkant moet hard zijn en de binnenkant nog zacht.
-
Laat afkoelen in de vorm. Snij daarna in stukken.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven