Wafeltjes met frambozencompote

Wafeltjes met frambozencompote

Allergenen

Eieren , Gluten , Lactose , Melk en Pindanoten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Doe de diepvriesframbozen in een pannetje en verwarm op een laag vuur. Breng op smaak met een scheutje honing. Plet met een vork en laat lichtjes afkoelen.

  2. Plet de rijpe banaan met een vork.

  3. Klop de eieren los en roer door de banaan met een garde. Voeg bloem, bakpoeder en een mespunt zout toe. Roer tot een glad beslag. Schep de ricotta erdoor.

  4. Vet het wafelijzer in met wat arachideolie.

  5. Schep een lepel beslag in het wafelijzer. Bak goudbruin en gaar in 3 à 5 minuten.

  6. Serveer de wafeltjes met een eetlepel frambozencompote en een koffielepel Griekse yoghurt.