Eieren , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Laat de bosvruchten ontdooien.
-
Meng de bloem met het bakpoeder, een snuifje zout en de suiker in een kom.
-
Klop het ei los in de melk.
-
Voeg de melk beetje bij beetje bij de bloem en roer tot een homogeen beslag.
-
Voeg 100 g ontdooide bosvruchten bij het beslag en meng.
-
Verwarm het wafelijzer en vet goed in met boter.
-
Verdeel het beslag over het wafelijzer en bak de wafels goudbruin.
-
Meng de mascarpone met vanille-extract en vanillesuiker tot een crème.
-
Warm de rest van de bosvruchten op.
-
Serveer de wafels met de crème en warme bosvruchten.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven