Gluten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Dep de worsten goed droog met keukenpapier en steek ze op houten prikkers.
-
Snij het bladerdeeg in repen en wikkel als een lint rond de worsten. Zorg ervoor dat je ook nog stukjes worst ziet.
-
Schik op een bakplaat bekleed met bakpapier en zet 20 min in de voorverwarmde oven.
-
Snij intussen driehoeken uit de paprika’s: die worden de punten van de vuurpijlen.
-
Werk de vuurpijlen af met de paprikapunten en steek ze vast in aardappelen verpakt in aluminiumfolie.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven