Kan allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij 4 cirkels bladerdeeg van 14 cm diameter en 2 cirkels van 8 cm diameter uit de bladerdeegvellen.
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Bekleed de 4 cocottes met het bladerdeeg. Vul op met bereid stoofvlees.
-
Dek 2 cocottes af met een laag bladerdeeg. Wrijf de zijkant in met wat eigeel zodat het bladerdeeg mooi blijft plakken. Zet op de 2 andere cocottes een deksel.
-
Zet in de oven en bak gedurende 20 minuten.
-
Reinig het witlof. Snipper het fijn. Meng de mayonaise en het citroensap eronder. Kruid met peper en zout.
-
Haal de cocottes uit de oven en serveer met de witlofsalade.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven