Eieren. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Aioli: pel het teentje look. Cutter 1 half zongedroogde tomaat, het teentje look, 1 eidooier en de azijn in het hakmolentje.
-
Voeg de olie beetje bij beetje toe tot je een mayonaise krijgt. Kruid met peper en zout.
-
Tomatentapenade: doe de andere half zongedroogde tomaten met de olie en kruiden in het hakmolentje en cutter tot een pasta.
-
Snij de kerstomaatjes in stukjes en meng onder de tapenade.
-
Bak de ribbetjes gaar op de barbecue en serveer de 2 sausjes erbij.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven