Voorgegaarde ribben met paprikasalsa’s en aardappelboontjessalade
Mosterd. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Lekker bij de ribbetjes:Aardappelboontjessalade: kook 200 g krielaardappelen met schil en 200 g fijne boontjes gaar in gezouten kokend water. Giet af en voeg ½ kl Boni Selection mosterd, 2 el olijfolie en 1 el citroensap toe. Kruid met peper en zout en meng. Pel 1 ui, snij fijn en voeg bij de aardappelsalade.Paprikasalsa’s
-
Rode paprikasalsa: snij 1 rode paprika in blokjes en stoof kort aan in olijfolie. Voeg ½ kl witte wijnazijn toe. Hak 1 el peterselie fijn en snij 4 kerstomaten in partjes. Voeg bij de paprika en kruid met peper en zout.
-
Groene paprikasalsa: haal de zaadjes uit ¼ komkommer. Snij 1 groene paprika en de komkommer in kleine blokjes. Hak 1 el koriander fijn. Meng 2 el olijfolie met 1 kl witte wijnazijn en de koriander. Kruid met peper en zout. Giet de marinade over de groenten en meng alles.
-
Gele paprikasalsa: snij 1 gele paprika in blokjes en stoof kort aan in wat olijfolie. Snij 1 kl verse gember fijn. Pers 1 teentje look en voeg samen met de gember bij de paprika. Schil ½ mango en snij in kleine blokjes. Voeg bij de paprika en kruid met peper en zout.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven