Allergenen
Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 200°C.
-
Schil de plakken pompoen.
-
Snij de blaadjes salie in fijne reepjes.
-
Strooi de salie over de plakken pompoen, besprenkel met olijfolie en kruid met peper en zout.
-
Plaats 20 minuten in de voorverwarmde oven. Plet de pompoen met een vork en breng op smaak met peper en zout.
-
Toast de sneden brood.
-
Verdeel de rucola erover, bestrijk met geitenkaas en schep de pompoen erover.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Blijf op de hoogte van onze acties
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven