Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de uien en lookteentjes en snipper beide fijn. Snij de aubergine en courgettes in dobbelsteentjes. Verwijder de steelaanzet en zaadlijsten van de paprika’s en snij het vruchtvlees in stukjes.
-
Stoof de uisnippers en paprikastukjes aan in olijfolie. Voeg de aubergine, courgette, look, tomatenstukjes en gedroogde kruiden toe. Laat op een zacht vuurtje garen.
-
Breng de ratatouille op smaak met versgemalen zwarte peper en zeezout.
-
Kook de pasta beetgaar in licht gezouten water. Giet de pasta af en laat uitlekken.
-
Bak de balletjes aan alle zijden goudbruin in olijfolie.
-
Verdeel de pasta over voorverwarmde borden. Schep de ratatouille en balletjes erop en werk af met basilicumblaadjes.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven