noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Rooster de walnoten in een droge koekenpan met antiaanbaklaag. Laat ze afkoelen en hak ze grof. Pel de lookteentjes en hak ook deze grof.
-
Doe de peterselieblaadjes samen met de look en ½ koffielepel zout in de keukenmachine. Voeg de noten en de geraspte Parmezaanse kaas toe en hak fijn. Laat de machine draaien en schenk de olie er geleidelijk bij tot je een homogene massa bekomt. Breng op smaak met peper en zout.
-
Kook de pasta beetgaar in licht gezouten water. Giet hem af en laat uitlekken. Giet hem terug in de nog warme pan. Roer de pesto en rucola erdoor.
-
Verdeel de pasta over de borden. Werk af met parmezaanschilfers en serveer.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven