noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de look en snij in flinterdunne plakjes. Spoel de paprika, snij in 2 en verwijder de zaadlijsten. Snij het vruchtvlees van de paprika’s in repen. Pel de ui en snij in fijne ringen.
-
Hak de walnoten grof.
-
Verhit een eetlepel olie in een ruime pan. Roerbak de lookplakjes samen met de walnoten. Voeg de paprikarepen en uiringen toe. Roerbak kort. Voeg de tomaatjes toe en laat doorwarmen. Schep de peterselie en rozemarijnnaaldjes er tenslotte door. Haal van het vuur.
-
Kook de pasta beetgaar in licht gezouten water. Giet af en schep de walnoot groentemengeling erdoor.
-
Breng op smaak met versgemalen zwarte peper en zeezout. Werk af met parmezaanschilfers en serveer.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven