Selder en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snipper de krulpeterselie fijn.
-
Pel de ui en snipper fijn.
-
Schil de peterseliewortel, pompoen en knolselder. Snij in dobbelstenen.
-
Verhit de boter in een stoofpot. Bak de ui glazig. Voeg de peterseliewortel en knolselder toe.
-
Bestrooi met kippenkruiden en bloem. Roer goed om.
-
Voeg de groentebouillon en melk al roerend langzaamaan toe.
-
Laat 10 min koken.
-
Snij de shiitake in stukken (grote exemplaren in 4, kleinere in 2).
-
Voeg de shiitake en pompoen toe aan de stoofpot en laat het geheel nog 5 min rustig koken.
-
Roer regelmatig om aanbranden te voorkomen.
-
Meng de plantaardige room en fijngesneden peterselie eronder.
-
Kruid naar smaak met nootmuskaat, zwarte peper, citroensap en zout.
-
Verwarm de oven voor op 150°C.
-
Warm de bladerdeegpasteitjes 10 min op in de oven.
-
Frituur de kroketten volgens de bereidingswijze op de verpakking.
-
Schik een bladerdeegpasteitje op elk bord en verdeel de vol-au-veggie erover. Leg de kroketten op het bord en werk af met wat fijngesnipperde peterselie.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven