Pindanoten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Saus:
pel de ui en look en snipper alles fijn. Schil en rasp de gember. Snij het vruchtvlees van de chilipeper fijn.
-
Verwarm een scheut olie in een pot en stoof de ui glazig, voeg look en rode curry toe en roerbak. Blus met kippenfond. Voeg gember, chilipeper en tomatenblokjes toe en breng aan de kook.
-
Bak de vogelnestjes goudbruin aan alle zijden en laat verder garen in de saus. Voeg de kokosroom toe en laat doorwarmen, breng op smaak met vissaus.
-
Kook de jasmijnrijst zoals aangegeven op de verpakking. Snij de limoen in partjes.
-
Werk af met korianderblaadjes. Serveer met jasmijnrijst en limoenpartjes.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven