Eieren en noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 175°C.
-
Hak de pistachenoten grof.
-
Roer de eidooiers met de suiker tot room. Voeg de gesmolten boter toe en zeef de bloem erover. Meng alles goed en meng de vlierbessensiroop eronder.
-
Klop de eiwitten stijf en spatel door het deeg. Vul de vormpjes en bak in 30 minuten goudbruin en gaar in de voorverwarmde oven.
-
Laat de cakejes afkoelen op een rooster.
-
Klop de bloemsuiker en siroop door de Griekse yoghurt. Bestrijk de cakejes ermee.
-
Werk af met gehakte pistachenoten.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven