Eieren en Vis. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Hak de olijven fijn. Pel de ui en het teentje look. Hak beide fijn. Snij de tomaat in plakjes en de citroen in partjes.
-
Laat 1 bokaaltje kappertjes uitlekken en hak ze fijn.
-
Meng het kalfsgehakt met de ui, look, olijven, gehakte kappertjes, citroenrasp en peterselie. Breng op smaak met versgemalen zwarte peper en zeezout. Vorm, met natte handen, 14 hamburgers van ± 80 gr van de mengeling.
-
Leg ze op een vel boterpapier en laat 1 uur opstijven in de koelkast.
-
Laat de overige kappertjes uitlekken. Bak ze knapperig in olijfolie.
-
Doe de sausingrediënten in de blender en pureer tot een gladde saus. Breng op smaak met peper en zout.
-
Verhit de barbecue of de grillpan tot die goed heet is. Bestrijk de burgers met olie en gril ze aan beide zijden goudbruin en gaar.
-
Snij de broodjes open en bestrijk ze met een laagje tonijnsaus. Bedek met rucola en leg de hamburger erop. Schep de tonijnsaus erover en bestrooi met de gebakken kappertjes. Bedek met een plakje tomaat en het broodkapje.
-
Serveer met partjes limoen en de rest van de saus.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven