Vis en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 120°C.
-
Kalfsvlees: kruid het vlees met versgemalen zwarte peper en zeezout.
-
Pel de sjalotten en snipper fijn. Pel de teentjes look.
-
Verhit olijfolie in een pan en bak het vlees aan alle zijden goudbruin. Voeg een klontje boter toe met de sjalot, look, tijm en rozemarijn.
-
Leg alles in een ovenschaal en giet er het bakvocht, de kruiden, de sjalot en de look over.
-
Laat 1 u garen. Je vlees moet een kerntemperatuur van 60°C hebben. Dat kan je meten met een vleesthermometer. Haal het vlees uit de oven en laat afkoelen.
-
Tonijnsaus: laat de tonijn uitlekken en mix met de kappertjes, het citroensap en de ansjovis.
-
Schep de mayonaise erbij en mix. Kruid met versgemalen zwarte peper en zeezout.
-
Snij het vlees in fijne plakjes.
-
Bestrijk een serveerschaal met een dikke laag tonijnsaus en schik de plakjes vlees erop.
-
Besprenkel met wat extra saus en werk af met kappertjes, rucola en blaadjes basilicum.
-
Breng op smaak met citroenzeste, peper en zout.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven