Selder , Eieren en Pindanoten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Klop de eieren los, doe er een beetje zout bij en leg het vlees erin. Laat 30 min trekken.
-
Pel en hak de rode ui fijn.
-
Pel de tomaten, verwijder de zaadjes en snij het vruchtvlees van de tomaten in blokjes.
-
Snij de selderstengels in brunoise.
-
Snij de muntblaadjes en 1⁄3 van de basilicumblaadjes fijn.
-
Meng de tomatenblokjes met de rode ui, witte selder, basilicumsnippers en munt. Breng op smaak met versgemalen peper, zout, olijfolie en 1 el citroensap.
-
Pel de look en hak fijn. Hak de peterselie fijn.
-
Meng het paneermeel met de fijngehakte peterselie, look, saffraan en oregano. Kruid met peper en zout.
-
Verhit een scheut arachideolie in een grote braadpan.
-
Haal het vlees uit het ei. Paneer aan alle kanten in het kruidig mengsel tot alles goed bedekt is.
-
Bak 1 min goudbruin en gaar aan beide kanten.
-
Schep het tomatenmengsel erover en werk af met de rest van de basilicum.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven