Vis en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Snij de vis in blokjes. Strijk de ovenschaaltjes in met boter.
-
Verdeel de spinazie en de visblokjes over de schaaltjes.
-
Scheid de eieren, klop de eiwitten stijf en klop de eidooiers los met de room. Breng op smaak met fijngesnipperde dille, versgemalen peper en zeezout.
-
Spatel het stijfgeslagen eiwit langzaam onder de eidooiers.
-
Vul de schaaltjes met het eimengsel tot 1 cm onder de rand en plaats 25 minuten in de voorverwarmde oven tot ze mooi rijzen, opstijven en lichtbruin kleuren.
-
Haal voorzichtig uit de oven en serveer onmiddellijk.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven