Selder , Schaaldieren , Vis en Weekdieren. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Reinig de prei en de selder en snij in gelijke stukken. Pel de tomaat, verwijder de pitjes en snij in kleine blokjes. Pel de ui en snipper fijn.
-
Breng de visfumet aan de kook en voeg de verschillende groenten (behalve de tomaat) toe. Kruid goed met peper en zout.
-
Verminder het vuur eenmaal de visfumet kookt. Voeg de verschillende stukken vis en schaaldieren (behalve de garnalen) toe. Laat 10 minuten trekken op een zacht vuur.
-
Voeg net voor het opdienen de tomaatblokjes, de garnalen en de verschillende kruiden toe.
-
Proef en kruid bij indien nodig.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven