Vissaladedip met kabeljauw en roze garnalen

Vissaladedip met kabeljauw en roze garnalen

Allergenen

Schaaldieren en Vis. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Breng water aan de kook, voeg het ei toe en kook hard in 8 min. Laat afkoelen en pel.

  2. Schil de aardappelen.

  3. Pocheer de kabeljauw 4 min in licht gezouten water.

  4. Kook daarna de aardappelen in hetzelfde kookvocht gaar.

  5. Pel de ui en snipper fijn.

  6. Snipper ½ van de peterselie fijn.

  7. Snij de roze garnalen in grove stukken.

  8. Plet de gepocheerde kabeljauw met de aardappelen en het hardgekookt ei tot een grove puree.

  9. Roer de rode ui, kappertjes, fijngesnipperde peterselie, mayonaise en ½ van de roze garnalen eronder. Kruid met zwarte peper en zout.

  10. Werk af met blaadjes peterselie en de rest van de roze garnalen.

  11. Serveer met dipstokjes.