Vissaladedip met kabeljauw en roze garnalen
Schaaldieren en Vis. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Breng water aan de kook, voeg het ei toe en kook hard in 8 min. Laat afkoelen en pel.
-
Schil de aardappelen.
-
Pocheer de kabeljauw 4 min in licht gezouten water.
-
Kook daarna de aardappelen in hetzelfde kookvocht gaar.
-
Pel de ui en snipper fijn.
-
Snipper ½ van de peterselie fijn.
-
Snij de roze garnalen in grove stukken.
-
Plet de gepocheerde kabeljauw met de aardappelen en het hardgekookt ei tot een grove puree.
-
Roer de rode ui, kappertjes, fijngesnipperde peterselie, mayonaise en ½ van de roze garnalen eronder. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Werk af met blaadjes peterselie en de rest van de roze garnalen.
-
Serveer met dipstokjes.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven