Vis en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwijder de steelaanzet en zaadjes van de paprika’s en snij het vruchtvlees in lange repen.
-
Pel de look en pers fijn met een lookpers. Pel de ui en snipper fijn.
-
Verhit wat olijfolie in een kookpot en bak de ui met de look glazig. Roerbak de paprikareepjes 2 min mee. Roer de tomatenpuree eronder.
-
Voeg de tomatenblokjes, het groentebouillonblokje, de suiker en de balsamicoazijn toe en blus met 150 ml water.
-
Laat 45 min sudderen zonder deksel.
-
Snipper de basilicum met steeltjes fijn.
-
Roer de room en fijngesnipperde basilicum eronder en kruid met zwarte peper en zout.
-
Neem een rechthoekig stuk aluminiumfolie.
-
Leg 3 el tomatenroomsaus in het midden van de rechterhelft van het vel aluminiumfolie. Leg er het kabeljauwhaasje op en dek toe met 2 el tomatenroomsaus.
-
Vouw de linkerhelft van het vel aluminiumfolie over de rechterhelft, zodat de kabeljauw bedekt is. Sla alle zijkanten 2x om, zodat je een ‘luchtdichte’ papillot krijgt.
-
Zet 25 min op een voorverwarmde barbecue van 200°C, indien mogelijk met gesloten deksel.
-
Kook de linguine volgens de bereidingswijze op de verpakking en serveer met de kabeljauw in tomatenroomsaus.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven