Vis. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Was en snij de kerstomaatjes doormidden.
-
Was de groene en de gele paprika. Verwijder de zaadlijsten en snij het vruchtvlees in reepjes.
-
Leg 4 grote vellen aluminiumfolie op het werkblad. Leg op elk vel een tilapiafilet. Verdeel de tomaatjes, de paprika en de gemarineerde artisjokken over de vis. Bestrooi het pakketje met 2 takjes verse tijm. Besprenkel met citroensap en olijfolie. Kruid met peper en zout. Werk af met enkele kappertjes.
-
Vouw tot pakketjes en zorg ervoor dat ze goed gesloten zijn.
-
Leg het 20 minuten op de barbecue.
-
Serveer het hele pakketje op een bord en snij ze aan tafel diagonaal open.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven