Vispannetje met geroosterde pompoen, witlofsalade en pompoenpitten

Vispannetje met geroosterde pompoen, witlofsalade en pompoenpitten

Allergenen

Selder , Vis , Gluten , Lactose , Melk en sojabonen. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Smelt de boter en roer de bloem eronder. Roer enkele min en laat de roux zachtjes bakken. Giet de visfumet erbij en laat zachtjes koken. Kruid met peper en zout.

  2. Schik de verschillende stukken vis in een ovenschaal en giet de saus erover

  3. Verwarm de oven voor op 160°C.

  4. Schil de pompoen en snij in stukken. Meng met een scheut olijfolie en gaar de pompoen in de voorverwarmde oven. Haal de pompoen uit de oven en plet met een stamper. Kruid met peper en zout. Doe de pompoenpuree in een spuitzak en spuit toefjes puree op de visschotel. Strooi de pompoenpitten erover.

  5. Gaar het vispannetje 25 min in de voorverwarmde oven.

  6. Snij het witlof in slierten en breng op smaak met olie, peper en zout en een beetje citroensap.

  7. Serveer op het vispannetje. Werk af met wat bladpeterselie.