Selder , Schaaldieren , Eieren , Vis , Gluten , Lactose , Melk , Weekdieren , Mosterd , sojabonen en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de zalm en kabeljauw in kleine gelijke stukken.
-
Schil de wortelen en snij in fijne brunoise. Reinig de prei en snij in fijne ringen, spoel goed.
-
Wrijf de ovenschaaltjes in met boter. Verdeel de zalm- en kabeljauwstukjes over de schaaltjes. Werk af met garnalen.
-
Stoof de wortelen en prei aan in een klontje boter. Giet de witte wijn erbij. Kruid met Herbamare.
-
Giet de room erbij, verkruimel het bouillonblokje erover.
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Laat alles stoven en dik de saus aan, indien nodig met een beetje sausbinder.
-
Verdeel de saus over de vis in de ovenschaaltjes. Strooi de geraspte kaas erover. Kruid met wat marjolein.
-
Zet de ovenschaaltjes 20 à 25 min in de voorverwarmde oven.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven