Selder , Schaaldieren , Vis en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pocheer de stukken vis in een visbouillon, gekruid met viskruiden en verrijkt met wat prei en selder.
-
Eenmaal de vis gepocheerd is, haal je hem eruit. Zeef het vocht, maar giet het niet weg.
-
Snij de champignons in schijfjes en stoof ze in een klontje boter.
-
Maak een roux met 50 gr boter en 50 gr bloem. Giet de helft van de gezeefde visbouillon en room erbij en laat inkoken. Kruid met peper, zout en nootmuskaat.
-
Leg de stukken vis in een ovenschotel. Doe de garnalen en champignons erbij en overgiet met de saus.
-
Besprenkel met het sap van de citroen en werk af met fijngesnipperde peterselie.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven