Schaaldieren en Vis. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 200°C.
-
Bedek de bodem van een ovenschaal met tomatenstukjes. Bedek met lasagneblaadjes en lepel daarover 1/3 van de Hollandaisesaus. Leg vervolgens een laagje gerookte zalm en spinazie met enkele garnalen. Kruid met versgemalen zwarte peper. Dek af met lasagneblaadjes en herhaal tot de ovenschaal gevuld is.
-
Eindig met lasagneblaadjes met daarop Hollandaisesaus. Bestrooi met gemalen kaas. Bak goudbruin en gaar in 30 minuten in de voorverwarmde oven.
-
Werk af met de rest van de garnalen en serveer.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven