Vis , Pindanoten en sesamzaad. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Saus: pel de ui en look en schil de wortelen. Snij de ui, look, wortelen en appel in kleine stukjes.
-
Stoof de uisnippers glazig in arachideolie. Voeg de wortel-, look- en appelstukjes toe en bestrooi met hot currypoeder.
-
Overgiet met de bouillon en kokosmelk. Laat verder stoven en kruid met versgemalen peper en zout.
-
Mix tot een gladde, fijne saus. Leg de steranijs erin en laat 1 nacht rusten.
-
Snij de courgette en aubergine in blokjes.
-
Verwijder de steelaanzet en zaadlijsten van de paprika’s en snij in stukjes.
-
Verwarm een scheut olie en roerbak de paprikastukjes. Voeg de aubergineen courgetteblokjes toe en roerbak beetgaar.
-
Overgiet met de currysaus en breng aan de kook.
-
Snij de kabeljauw in stukken en laat garen in de hete saus.
-
Haal van het vuur.
-
Kruid de yoghurt met versgemalen zwarte peper en zeezout. Lepel de yoghurt over de viscurry.
-
Werk af met takjes verse koriander en wat fijngesneden chilipeper.
-
Bestrooi met sesamzaad.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven