Schaaldieren , Vis , Gluten , Lactose , Melk en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Kook de aardappelen in de schil, pel ze en prak ze grof met de groene curry.
-
Snij de vis in kleine stukjes.
-
Pel de ui en snipper fijn. Stoof zacht in boter met koriander en komijnzaadjes. Voeg de erwtjes toe en bestrooi met zout. Roerbak 1 min.
-
Snipper de koriander fijn en schep samen met de vis en geprakte aardappelen door het erwtjesmengsel.
-
Verwarm de oven voor op 200°C.
-
Snij elk vel filodeeg in 4 lange repen.
-
Leg 1 reep verticaal voor je en bestrijk met gesmolten boter. Schep in de onderste hoek 1 el vulling en vouw het deeg om de vulling zodat een driehoek ontstaat. Vouw op dezelfde manier verder naar boven tot driehoekjes en schik op een bakplaat.
-
Bak goudbruin en gaar in 15 à 20 min in de voorverwarmde oven.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven