Allergenen

Schaaldieren , Vis , Gluten , Lactose , Melk en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Kook de aardappelen in de schil, pel ze en prak ze grof met de groene curry.

  2. Snij de vis in kleine stukjes.

  3. Pel de ui en snipper fijn. Stoof zacht in boter met koriander en komijnzaadjes. Voeg de erwtjes toe en bestrooi met zout. Roerbak 1 min.

  4. Snipper de koriander fijn en schep samen met de vis en geprakte aardappelen door het erwtjesmengsel.

  5. Verwarm de oven voor op 200°C.

  6. Snij elk vel filodeeg in 4 lange repen.

  7. Leg 1 reep verticaal voor je en bestrijk met gesmolten boter. Schep in de onderste hoek 1 el vulling en vouw het deeg om de vulling zodat een driehoek ontstaat. Vouw op dezelfde manier verder naar boven tot driehoekjes en schik op een bakplaat.

  8. Bak goudbruin en gaar in 15 à 20 min in de voorverwarmde oven.