Vis. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Week de houtsnippers (smoking chips) in water. Giet het water af en vul de bodem van de rookdoos met de houtsnippers.
-
Start de barbecue ondertussen en laat de kolen goed heet worden.
-
Heb je geen rookdoos, maak dan een zakje van aluminiumfolie. Vul dit met houtsnippers, sluit goed af en prik er aan alle zijden gaatjes in.
-
Plaats de rookdoos of aluminiumfolie tussen de hete kooltjes.
-
Bestrijk de zalm met olijfolie en kruid met versgemalen zwarte peper en zeezout. Knijp er vers citroensap over.
-
Leg de zalm op de grill en sluit het deksel van de barbecue.
-
Rook gaar in 20 à 40 minuten afhankelijk van de dikte van de vis en de temperatuur van de barbecue.
-
Werk af met wat citroenzeste.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven