Vis , Weekdieren en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Was de mosselen tweemaal met koud water.
-
Pel en versnipper de sjalotten. Pel de look en snij fijn.
-
Was de Granny Smith-appel en snij ½ in fijne blokjes. Snij de andere helft in fijne plakjes voor de afwerking.
-
Zet de mosselen op het vuur in olie met de look. Blus met de witte wijn en laat ze mooi openkomen onder deksel.
-
Stoof de sjalotten en blokjes appel samen aan in boter. Kruid met currypoeder en kurkuma en laat de kruiden kort meestoven.
-
Blus met de jus van de mosseltjes. Haal de mosseltjes uit de schelp en hou apart.
-
Voeg de kokosdrink toe aan de jus en laat inkoken. Laat de saus nog wat indikken met maïzena. Kruid met peper en zout.
-
Snij de venkel en puntpaprika in fijne stukjes.
-
Stoof kort en krachtig aan in hete olie en kruid met peper en zout.
-
Bak de heilbotfilet mooi goudgeel in wat hete boter.
-
Schik de groentjes in het midden van het bord en leg de vis erop.
-
Dresseer de saus rond de vis en schik de mosseltjes op de vis.
-
Werk af met schijfjes Granny Smith, het groen van de venkel en korianderblaadjes.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven