Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Vindaloo masala: doe de ingrediënten in de vijzel of het hakmolentje en maal fijn.
-
Roer de azijn erdoor en wrijf het varkensvlees ermee in. Laat dit minstens 2 u rusten.
-
Pel de ui, snij doormidden en snij in fijne plakjes.
-
Pel de look en snij in fijne plakjes.
-
Schil de gember en snij in julienne.
-
Snij de tomaten in stukjes.
-
Snij de chilipepers fijn.
-
Verwarm de geklaarde boter in een ruime pot. Bak de uien goudbruin en zacht, voeg de look en gember toe en roerbak.
-
Voeg de tomaten en chilipeper toe en roerbak tot de tomaten uit elkaar vallen.
-
Voeg het varkensvlees met marinade toe en breng aan de kook.
-
Bestrooi met suiker en zout.
-
Besprenkel met citroensap en laat afgedekt op een laag vuur 1 u sudderen.
-
Verwijder het deksel en laat nog ½ u pruttelen tot het vlees zacht en de saus ingedikt is.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven