Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Bestrijk de bakvorm met wat boter. Leg het zanddeeg erin. Bedek met een vel bakpapier en giet de erwten erop. Bak het zanddeeg in een voorverwarmde oven op 180°C gedurende 20 min. Laat afkoelen en verwijder het bakpapier met de erwten.
-
Los het vanillepoeder en de suiker op in de room. Breng aan de kook in een steelpan. Laat binden en indikken. Haal van het vuur.
-
Bestrijk de afgebakken taartbodem met de vanillecrème.
-
Snij de vijgen in kwartjes en verdeel ze cirkelgewijs over de taartbodem.
-
Klop het eiwit op tot een luchtige massa. Voeg de bloemsuiker toe en klop verder tot een stevige meringue.
-
Vul de spuitzak met spuitmondje met de meringue.
-
Spuit piekvormige meringues tussen de vijgen.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven