Eieren , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Smelt de boter in een pan.
-
Bestrijk de cakevorm met wat gesmolten boter en bestrooi met wat bloem.
-
Meng de yoghurt, suiker en confituur onder de boter.
-
Klop de eieren los en meng onder het botermengsel.
-
Spatel de bloem onder het botermengsel.
-
Vul de cakevorm met ½ van het cakedeeg.
-
Snij 2 vijgen in twee en verdeel over het deeg.
-
Vul de cakevorm verder aan met de rest van het cakedeeg.
-
Snij de overige 2 vijgen in twee en verdeel over het deeg.
-
Bak de cake in de voorverwarmde oven gedurende 50 à 60 min.
-
Controleer met een prikker of de cake gaar is.
-
Laat de cake 10 min afkoelen alvorens uit de vorm te halen.
-
Meng de bloemsuiker met het citroensap tot een lopend glazuur. Voeg eventueel nog wat extra citroensap toe als het glazuur te dik is.
-
Besprenkel de afgekoelde cake met het glazuur.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven