Gluten en noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Meng de gruyère met de havermout, tijmblaadjes en 25 g gesmolten boter. Laat opstijven in de koelkast tot een harde blok.
-
Hak de hazelnoten grof.
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Verkruimel het crumbledeeg op een bakplaat met bakpapier.
-
Bak 15 min in de voorverwarmde oven.
-
Was de gember en snij in plakjes zonder te schillen.
-
Laat de gember samen met 250 ml water, de suiker, het sap van ½ citroen en een opengesneden vanillestok 10 min koken.
-
Schil ondertussen de peren en snij ze in 4.
-
Verwijder het klokhuis en snij elk partje in 4 smalle stukken.
-
Laat de stukken peer 5 min op een zacht vuur pocheren in de suikersiroop. Laat uitlekken.
-
Beleg sneden vijgenbrood telkens met 3 schijfjes peer en een schijfje Hervekaas.
-
Plaats 3 à 5 min onder een warme ovengrill.
-
Werk af met de crumble en hazelnoten.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven