Vijgen met gorgonzola en bramen
Kookgerei
Aluminiumfolie (1)
Allergenen
noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de vijgen net niet in kwartjes en vouw open.
-
Schik ze in individuele ovenschaaltjes en verdeel de gorgonzola erover. Druk een braambes in het midden van elke vijg.
-
Leg op de BBQ onder deksel tot de kaas is gesmolten.
-
Werk af met tijmnaaldjes en serveer met notenbrood.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Blijf op de hoogte van onze acties
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven