Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Snij de visfilets in stukken van 2 op 2 cm.

  2. Marinade
  3. Pel de look en pers. Schil de gember en snipper fijn.

  4. Meng de look, gember, kurkuma, vissaus en 2 el arachideolie in een ruime kom en schep de stukjes vis erdoor. Laat minstens 20 min marineren.

  5. Verwarm de oven voor op 180°C.

  6. Salsa
  7. snij de lente-uien in fijne ringetjes, kerstomaatjes in stukjes en de verse kruiden fijn.

  8. Pel de ui en snipper fijn. Schep samen met de rest van de salsa-ingrediënten in een kom. Breng op smaak met limoensap, vissaus, peper en zout. Zet in de koelkast tot gebruik.

  9. Verwarm de tacoschelpen 4 min in een voorverwarmde oven.

  10. Bak de vis 2 à 4 min aan elke kant in hete arachideolie in een pan met antiaanbaklaag.

  11. Vul de tacoschelpen met witte kool, daarop stukjes vis en tomatensalsa. Werk af met sriracha en serveer.