Vis en Pindanoten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de visfilets in stukken van 2 op 2 cm.
-
Marinade
Pel de look en pers. Schil de gember en snipper fijn.
-
Meng de look, gember, kurkuma, vissaus en 2 el arachideolie in een ruime kom en schep de stukjes vis erdoor. Laat minstens 20 min marineren.
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Salsa
snij de lente-uien in fijne ringetjes, kerstomaatjes in stukjes en de verse kruiden fijn.
-
Pel de ui en snipper fijn. Schep samen met de rest van de salsa-ingrediënten in een kom. Breng op smaak met limoensap, vissaus, peper en zout. Zet in de koelkast tot gebruik.
-
Verwarm de tacoschelpen 4 min in een voorverwarmde oven.
-
Bak de vis 2 à 4 min aan elke kant in hete arachideolie in een pan met antiaanbaklaag.
-
Vul de tacoschelpen met witte kool, daarop stukjes vis en tomatensalsa. Werk af met sriracha en serveer.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven