Pindanoten , sesamzaad en sojabonen. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Marinade: pel de look en plet fijn. Snipper het citroengras fijn. Meng met de sojasaus, vissaus, sesamolie en bruine suiker. Doe in een zak en leg het vlees erin. Laat gedurende minstens 3 uur in de koelkast rusten.
-
Doe de rijstnoedels in een kom. Kook water en giet het kokende water over de noedels. Laat de noedels ± 8 minuten garen. Giet af en spoel na met koud water.
-
Haal het vlees uit de marinade en bak aan beide kanten gedurende een paar minuten. Zet aan de kant en bedek met aluminiumfolie. Laat een 10-tal minuten rusten. Snij het vervolgens in fijne plakjes.
-
Schil de wortel, spoel de komkommer. Snij de wortel, komkommer en lente-uitjes in julienne. Hak de munt, basilicum en koriander fijn, maar hou wat basilicumblaadjes over ter versiering.
-
Meng de groenten met de noedels en kruiden.
-
Leg in het midden van het bord. Schik de plakjes vlees errond.
-
Hak de pindanoten grof en verdeel over de borden. Snij de limoenen in partjes. Werk de salade af met de limoenpartjes en serveer de srirachasaus erbij in een apart kommetje.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven